Ook beschikbaar als seo-tekstschrijver

Seo-teksten nodig? Schakel een seo-bikkel in. Foto: Pixabay.com
Seo-teksten nodig? Schakel een seo-bikkel in. Foto: Pixabay.com

Mijn tijd tussen webredactieklussen vul ik graag op als seo-tekstschrijver. Ik weet van alles over het vergelijken van energieleveranciers, internetaanbieders en verzekeraars. Maar ik ben ook bereid om mij op andere onderwerpen in te lezen.

Hoe kom je hoog in Google?

Webteksten en goede links naar uw website bepalen voor het grootste gedeelte uw vindbaarheid op internet. Een website online zetten is stap 1. De volgende stap is uw website vullen met interessante en prettig leesbare webteksten (content), die bovendien goed gevonden worden in Google. Even geen tijd, kennis en inspiratie hiervoor? Maak dan gebruik van mijn ervaring als seo-tekstschrijver.

Seo-tekstschrijver inhuren

Seo-tekstschrijvers hebben een brede interesse en een passie voor schrijven. Ze lezen zich gemakkelijk in op een onderwerp, kruipen in de huid van de doelgroep en leveren knappe webteksten af. Het verwerken van de juiste zoekwoorden, gerelateerde zoekwoorden en synoniemen is natuurlijk de kunst. Als u dit wilt, neem ik ook het zoekwoordenonderzoek voor mijn rekening. Heeft u al een rij zoekwoorden waarmee u de ranglijst van Google wilt bestormen? Dan bouw ik daar met alle liefde op voort.

Het geheim van de seo-tekstschrijver?

Uw website in de top 3 van Google. De wens van iedere ondernemer. U zult een lange adem nodig hebben. Misschien is de concurrentie zo moordend dat het niet lukt om in de top 3 te komen. Met veel geduld komt u steeds een stapje hoger in Google. Wie niet waagt, die niet wint.

U heeft geen superkrachten nodig voor seo, al blijft het een vak apart door de ondoorgrondelijke wegen van Google. Doe ik als seo-tekstschrijver iets geheimzinnigs? Nee, het verwerken van de juiste woorden in een tekst kan iedereen zichzelf aanleren. Maar niet iedereen is geboren met een vlotte pen. Ik lever u gemak en voorkom dat u uren kwijt bent aan lappen tekst.

Roep mijn hulp in

Wilt u zich beschermen tegen de frustraties om teksten te schrijven? Wilt u uw website vullen met vlotte en informatieve webteksten? Ik sta u graag bij als seo-tekstschrijver. Ik werk met een bepaald bedrag per woord. Daarnaast ben ik ook per uur in te huren als webredacteur of online contentspecialist.

Vraag naar de mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *